Osoba oskarżona:WodzuPL
Powód oskarżenia:Administrator WodzuPL zbanował mnie jak i kilku innych graczy na serwerze AngryCraft i na ich serwerze TeamSpeak bez żadnego powodu. I najpewniej jak to przeczyta usunie ten tamat i zbanuje mnie na forum. Czemu tak uważam? A no temu, że banuje bez powodu, gdyż po tym jak zbanował mnie za składane do niego prośby o gildię, wszedłem na TS, by zamienić z nim słowo, uprzejmie zapytałem czy może przejść na mój kanał i bez żadnej odpowiedzi dostałem bana. Cóż zachowanie godne takiego 12 latka jak on, bo po tym co słyszałem tyle ma. Hmmm... przecież warunek rejestracji na forum wg regulaminu mówi że należy mieć 13 lat. Fajny administrator co nie spełnia warunków regulaminu. Drogi Administratorze Marku proszę Cię żebyś pomimo tego, że Wodzu to najpewniej Twój kolega pożądnie się zastanowił nad dalszą rangą Administratora dla niego. Dlaczego napisałem że to najpewniej twój kolega? A no dlatego, że moim zdaniem nie nadaje się na Administratora i nie dostałby go na żadnym serwerze. Może teraz przejdę do tego dlaczego Wodzu jeszcze nie powinien mieć Admina. A no dlatego, że Admin powinien być wzorem do naśladowania, nie powinien traktować użytkowników z góry, a także z powodu własnych rozterek nie powinien oceniać graczy. A Wodzu nie spełnia żadnego z tych warunków.
No to by było na koniec mojej wypowiedzi. Zatem drogi Marku jeśli to przeczytasz chciałbym Cię prosić o odpowiedź, lub ewentualnie o jakiś kontakt, jak np. TS. Oczywiście jeżeli zostanę odbanowany, bo drogą ustną myślę że najszybciej załatwimy ten problem.
Co do Ciebie Wodzu, ja nie uważam, że Cię obraziłem, ale jeżeli Cię uraziłem to przepraszam, znowu. Powiedziałem tylko co o Tobie myślę, a z tego co wiem można wyrażać swoje opinie, ale dla Ciebie jeżeli Ci ktoś nie pasuje najlepiej jest go usunąć. I to jest właśnie doskonały przykład dlaczego jesteś i zachowujesz się jak dziecko.
P.S. Usłyszałem właśnie że Wodzu powiedział, że za idiotyzm na serwerze jest PERM, a według tego sam sobie powinen sobie dać PERM'a. Logika myślenia
No więc to by było na tyle mojej wypowiedzi, dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam BlakeQ